Κατασκευαστής: GARMIN
Κωδικός Προϊόντος: GARMIN ALPHA 100 & ΚΟΛΑΡΟ ΤΤ15
Διαθεσιμότητα: Εκτός Αποθέματος
849,00€

Εντοπισμός και εκπαίδευση σκύλων σε μία συσκευή

  • Ταυτόχρονη παρακολούθηση σκύλων σε απόσταση που φτάνει τα 14.5χλμ
  • 18 επίπεδα συνεχόμενης και στιγμιαίας διέγερσης
  • Ειδοποιήσεις με ήχο και δόνηση
  • Προφορτωμένος χάρτης TopoDrive Hellas και δορυφορική απεικόνιση BirdsEye για ένα χρόνο
  • Καταγραφή ταχύτητας και απόστασης για κάθε σκύλο

Το Alpha 100 είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επιδόσεις του σκύλου σας. Συνδυάζει την αναγνωρισμένη τεχνολογία της Garmin στον εντοπισμό με την τεχνολογία της Tri-Tronics® στην εκπαίδευση σκύλων. Η εύχρηση συσκευή του Alpha σας επιτρέπει να εντοπίζετε τους σκύλους σας σε απόσταση που φτάνει τα 14,5χλμ., παρέχοντας αξιόπιστα δεδομένα θέσης με ενημέρωση κάθε 2.5 δευτερόλεπτα.

Στην μεγάλη και έγχρωμη οθόνη αφής του Alpha 100 μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση μέχρι 20 σκύλων που φέρουν κολάρα ΤΤ™ 15 ή άλλων χρηστών Alpha 100 ακόμα και όταν δεν μπορείτε να τους δείτε με γυμνό μάτι. Με τον προφορτωμένο χάρτη TopoDrive Hellas θα γνωρίζετε πάντα τι έχετε γύρω σας.

Εντοπίστε τους σκύλους σας

Μετρήστε τις επιδόσεις κάθε σκύλου όπως ταχύτητα, απόσταση και κατεύθυνση. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ο σκύλος κοιτάει σε δέντρο ή είναι σε φέρμα. Προσθέστε μέχρι 20 κολάρα (πωλούνται χωριστά) για να εντοπίζετε τον αντίστοιχο αριθμό σκύλων. Στην περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρουν οι δυνατότητες εκπαίδευσης για κάποιο σκύλο μπορείτε να επιλέξετε το πιο οικονομικό κολάρο Τ 5.

Με ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή δορυφορικής απεικόνισης BirdsEye θα έχετε μία απόλυτα ρεαλιστική εικόνα του περιβάλλοντος στην οθόνη της συσκευής σας.

Εκπαίδευση και έλεγχος

Το Alpha 100 σας βοηθάει να ελέγχετε και να εκπαιδεύετε το σκύλο σας ώστε να αποφεύγετε το κυνήγι ανεπιθύμητου θηράματος. Η εύκολη πρόσβαση στα πλήκτρα εκπαίδευσης σας επιτρέπει να επικοινωνείτε ξεχωριστά με κάθε σκύλο με 18 επίπεδα στιγμιαίας και συνεχόμενης διέγερσης, ακουστικό τόνο ή δόνηση. Επιπρόσθετα, η ρύθμιση κλειδώματος εξασφαλίζει την αποφυγή τυχαίας ενεργοποίησης της διέγερσης ή της ηχητικής ειδοποίησης.

Επιλέξτε έναν από τους δύο τύπους διέγερσης για να προσαρμόσετε την εκπαίδευση σας. Ο παραδοσιακός τύπος διέγερσης σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορες αλλαγές (χαμηλό, υψηλό και μέτριο επίπεδο) με προκαθορισμένα επίδεδα διέγερσης (από το 1 μέχρι το 6). Η γραμμική διέγερση επιτρέπει την σταδιακή αύξηση της έντασης από το επίπεδο 1 μέχρι το επίπεδο 18.

Επεκτείνετε την αυτονομία της μπαταρίας

Όταν χρησιμοποιείτε το κολάρο ΤΤ 15, ενεργοποιήστε τη λειτουργία διάσωσης για να επεκτείνετε την αυτονομία της μπαταρίας. Όταν η μπαταρία του κολάρου πλησιάζει το 25%, αυτόματα το χρονικό διάστημα μεταξύ των εκπομπών θέσης αυξάνεται στα 2 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε μπαταρία μέχρι να εντοπίσετε το σκύλο σας.

Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι

Προγραμματίστε την επόμενη εξόρμηση με το BaseCamp, το δωρεάν λογισμικό της Garmin για την προβολή και οργάνωση χαρτών, πορειών, σημείων και διαδρομών. Το BaseCamp προβάλει τον τοπογραφικό χάρτη που είναι φορτωμένος στην συσκευή στην οθόνη του υπολογιστή μαζί με δεδομένα όπως ισοϋψείς και υψομετρικό προφίλ.

Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε σταθμό εντοπισμού σκύλων

Φορτώστε το πρόγραμμα BaseStation στο laptop σας για να το μετατρέψετε σε κέντρο εντοπισμού σκύλων και χρηστών Alpha. Δείτε δεδομένα θέσης πραγματικού χρόνου στην μεγάλη οθόνη του υπολογιστή, μια λειτουργία εξαιρετικά σημαντική σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης. Επειδή υποστηρίζει GPS/GLONASS, θα έχετε ακριβή και αποτελεσματικά δεδομένα ακόμα και όταν οι υπηρεσίες Internet και κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμες.

Κολάρο εντοπισμού και εκπαίδευση ΤΤ 15

Το κολάρο εντοπισμού και εκπαίδευσης σκύλου ΤΤ 15 είναι εξοπλισμένο με δορυφορικό δέκτη GPS και GLONASS και χρησιμοποιεί 18 επίπεδα συνεχόμενη και στιγμιαίας διέγερσης αλλά και ειδοποιήσεις ήχου και δόνησης για την εκπαίδευση σκύλων. Είναι συμβατό με τη συσκευή Alpha 100 καθώς και με το Astro 320 (μόνο για εντοπισμό).

Είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο μέχρι τα 10 μέτρα για να συνοδεύει το σκύλο σας σε απόσταση που φτάνει τα 14.5 χλμ από τη συσκευή εντοπισμού. Οι λειτουργίες εκπαίδευσης σας επιτρέπουν να διατηρείτε διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε σκύλο – παραδοσιακός τύπος διέγερσης για εύκολες εναλλαγές (χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό επίπεδο) με προκαθορισμένο επίπεδο διέγερσης 1-6 και γραμμικός τύπος εκπαίδευσης για αυξανόμενη ένταση σε επίπεδο από 1 μέχρι 18.

Περιλαμβάνονται στη συσκευασία:Αlpha 100 με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, προφορτωμένος χάρτης Topo Drive Hellas, TT 15 και κολλάρο, καλώδιο USB, τσάντα μεταφοράς, κλίπ ζώνης, φορτιστής σπιτιού,
κλίπ φόρτισης, καλώδιο split, καλώδιο φόρτισης αναπτήρα, κεραία VHF, μεγαλύτερη κεραία για αύξηση εμβέλειας, προφορτωμένος χάρτης Ευρώπης RECMAP Europe, οδηγίες χρήσης επίσης περιλαμβάνει σέτ σημείων επαφής με διαφορετικά μήκη

2 έτη εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας

ΧάρτεςTopoDrive
Διαστάσεις6.4 x 16.5 x 3.8 cm
Διαστάσεις οθόνης3"
Ανάλυση οθόνης240 x 400 pixels
Τύπος οθόνηςtransflective, 65-K color TFT touchscreen
Βάρος250 g with standard antenna and battery
Τύπος ΜπαταρίαςΕπαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας20 ώρες
ΑδιαβροχοποίησηIPX7
ΕπιπλέειΌχι
Δέκτης GPS Υψηλής ΕυαισθησίαςΝαι
Προφορτωμένοι χάρτεςΝαι
Suunto Movies CompatibleΝαι
Εσωτερική μνήμη8 GB
Υποδοχή κάρτας μνήμηςΝαι
Αποθήκευση Σημείων4000
Διαδρομές200
Track log10,000 points - 200 saved tracks
Automatic routing (turn by turn routing on roads)Ναι
Οθόνη αφήςΝαι
Electronic compassΝαι
Βαρομετρικό υψόμετροΝαι
CameraΌχι
Custom maps compatibleΝαι
Geocaching-friendlyΌχι
Ημερολόγιο κυνηγίου/ψαρέματοςΝαι
Ανατολή & δύση ηλίουΝαι
Πληροφορίες παλίρροιαςΝαι
ΕμβαδομέτρησηΝαι
Δυνατότητα προσθήκης σημείων ενδιαφέροντοςΝαι
Ασύρματη μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευώνΝαι
Garmin Connect™ compatibleΝαι
BluetoothΌχι
Wi-Fi connectivityΌχι
ANT+™ connectivityΝαι
GlonassΝαι
ΜικρόφωνοΌχι
Υποστήριξη multimedia (audio/video)Όχι
Αισθητήρας υπερύθρωνΌχι
Android with Google Play for complete customizationΌχι
Στιγμιαία ή συνεχής διάρκεια συνετισμούΝαι
ΔόνησηΝαι
Συνετισμός τόνουΝαι
Εμβέλεια δράσης14.5 χλμ
Μέγιστος αριθμός χειρισμού σκυλιών20

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!